Eigen chat?

Heel erg bedankt dat je interesse hebt in een eigen mail chat via ons systeem.

Bij ons heb je de mogelijkheid om tegen een laag tarief van 45 euro per maand exclusief de btw een eigen chat op te kunnen bouwen. 

Eigen naam + Eigen Layout.

De inkomende berichten leveren 70 cent op en als de berichten door de centrale worden afgehandeld dan betaald u daar 21 cent per bericht voor.

U houd dan nog altijd 49 cent over per bericht.

U beheerd uw eigen profielen en u kunt eigen chat operators en promoters/plaatsers in dienst nemen.

Wij kunnen 250 profielen leveren standaard op uw site.

U mag zelf uw personeel betalen, als u dat ook door ons laat verzorgen, vragen wij 1 euro per week per personeelslid extra, wat met de huurprijs per maand verrekend zal worden.

Iedere maandag ontvangt u een factuur met daarop u verdiensten inclusief BTW dus u draagt zelf zorg voor de belasting afhandeling.

De uitbetaling dagen staan vermeld in Verdiensten en uitbetaling dagen.

Buiten EU dient u een huur vooraf te betalen van 3 maanden. 

U gaat de huur van de chat voor tenminste 12 maanden aan en daarna word het stilzwijgend verlengt, dit word vastgelegd middels een huur overeenkomst

Heeft u nog interesse dan kunt u onderstaande gegevens mailen  om een account en contract te kunnen aanmaken en natuurlijk voor eventuele vragen.

 
Na ontvangst van betaling krijgt u van ons een zeer uitgebreide handleiding met alle uitleg hoe de chat werkt en hoe het promoten gebeuren moet en uiteraard handvaten hoe je berichten hoort te beantwoorden via de wetgeving van ACM.

 

HET IS BIJ ONS OOK MOGELIJK een wereldwijde chat te huren. Met Engelse en andere talen sprekende oppers! Vraag mij naar de mogelijkheden, huur prijs is 55 euro ex de btw per maand en afdracht 70 cent.

U kunt mij ook toevoegen op Skype: live:ff52e8e07a7afd7d

Of Telegram desktop: +31628705795  ToWe