Plaatser worden?

Dank je voor je interesse in het plaatsen van advertenties voor onze profielen

De bedoeling is dat je in ons systeem een account krijgt. Op dit account worden profielen gezet (deze hoef je dus niet zelf te maken, daar zorgen wij voor) en deze ga je dan op de advertentie site’s plaatsen van een lijst die je van ons krijgt en herplaatsen na een week enz.

Per binnenkomend bericht in de betaalde chat op het door jouw geplaatste profiel ontvang je bij 10 cent per inkomend bericht in de betaalde chat wat dus goed kan gaan oplopen als de klant veel gaat chatten met je profiel in de betaalde chat. Je beantwoord dus niet zelf de berichten dit doet een team van operators, je doet dus alleen echt de advertenties plaatsen voor de profielen die aan jouw account worden gekoppeld.
Hou er wel rekening mee dat het even kan duren voor er daadwerkelijk klanten op je profiel komen in de betaalde chat en dus je echt goed moet blijven plaatsen want anders komen ze helemaal niet.

Mocht je nog vragen hebben kan je mij berichten via skype en dat is live:ff52e8e07a7afd7d, ook om je direct aan te melden kan je op skype of telegram desktop: +31628705795  ToWe